17-18 oktober EIT Food
Vierde editie voor dit event dat de steun geniet van het Europese Instituut voor Innovatie en Technologie. Deelnemers kunnen contacten leggen met experts en hun vakgenoten in alle sectoren van de voedselketen. Ook op het programma staan interactieve sessies over nieuwe
27-29 november – Interpom Primeurs 2022
Beurs rond inrichting, voedselverwerking, voedingsindustrie en hotelwezen. www.interpom.be
6-10 november – Equip’Hôtel
Equip’Hôtel vindt plaats in Paris Expo Porte de Versailles (VIPARIS) en presenteert de actualiteit van de Franse en internationale horeca, hotelinrichting en -uitrusting. In 2022 loopt geëngageerde gastvrijheid als een rode draad doorheen EquipHotel. Terroir, lokale productie, slow tech, slow living, energiebesparing en zachte mobiliteit zijn uitgegroeid tot sterke troeven voor een hotel. Het gaat om “plaatsen om te leven”, waar mensen komen slapen, eten, werken, zich herbronnen en zich onderdompelen in een lokale cultuur of natuur. www.equiphotel.com
20-24 november – Horeca Expo – Vakbeurs voor de horeca, grootkeukens en eetwinkels
Naast een ruime waaier exposanten biedt deze beurs de gelegenheid om tal van boeiende presentaties en prestigieuze wedstrijden bij te wonen, zoals de Beste Grootkeukenkok, de Prijs Prospr Montagné en de Vischef van het jaar. De acht hallen van Flanders Expo zullen gewijd zijn aan food & beverages, coffee, teas & sweets, fresh & authentic, interior & decoration, technology, delivery & venting, kitchen equipment, cafe world & nightlife, snack & fastfood.