Fédération Horeca

Be Horeca – Edito

Wat hebben we u gemist!

Om aan te sluiten bij de woorden van de voorzitster van de Brusselse Horecafederatie (p.7), hebben we ondertussen allemaal begrepen hoe gelukkig we worden van de horeca: zowel de restauranthouders, hoteluitbaters en barmannen als de klanten. De sluiting van de sector heeft op brutale wijze duidelijk gemaakt wat voor essentiële rol deze speelt in het leven van al wie er komt.

Restaurants, hotels en cafés zijn altijd al plaatsen geweest waar mensen naartoe gaan om met hun vrienden of familie af te spreken, plezier te maken, bij te komen van een lange dag, tijd voor zichzelf te nemen, momenten van vreugde en soms verdriet te delen. Meer dan ooit is de horeca een verbindende factor. Nu telewerken een blijver blijkt, zijn dit de laatste bastions waar we elkaar kunnen ontmoeten om te praten, te drinken, te eten, allemaal vitale activiteiten die we zo gemist hebben.  

Met de lancering van dit nieuwe magazine wil de Brusselse Horecafederatie al deze hoofdrolspelers in ons leven aan het woord laten. BeHORECA wil de schakel zijn tussen al diegenen die zich dagelijks inzetten voor het plezier van anderen. Deze publicatie wil een dialoog op gang brengen tussen de verschillende sectoren, maar tegelijk hun expertise en passie laten zien. Dat doet ze met dossiers waarin iedereen zijn ervaringen kan delen, maar ook kennis kan nemen van nieuwe technologieën – zoals ventilatie – of juridisch advies kan vinden over specifieke kwesties. 

Zoals bij alle eerste keren, zijn de hoop en het verlangen groot. Onder andere om zo dicht mogelijk in te spelen op de bekommernissen van al wie dit eerste nummer zal lezen. Laten we dus alvast afspreken voor het volgende nummer.

Quitter la version mobile