Noteer de volgende niet te missen afspraken alvast op uw tablet
3-4 april : Gastro Summit
Op deze vakbeurs in Hannover presenteren gerenommeerde exposanten uit alle sectoren van de horeca de nieuwste trends. De Gastro Summit richt zich op restauranteigenaren, traiteurs, bakkers, slagers, cateraars en hotelhouders. Daarnaast presenteert de beurs dranken, keuken- en restaurantapparatuur en -installaties.
23-25 april : ISM 2023
Bent u actief in de chocolade-, snoep- of snacksector ‘made in Belgium’? Kom dan uw knowhow exposeren op ISM in Keulen, ’s werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks. Chocolade, snoep, petits fours, chips, nougats, ijs,… Met 1.700 exposanten en 40.000 bezoekers uit 150 landen in 2021 is ISM veruit de grootste vakbeurs voor de nieuwste trends en innovaties op het gebied van zoete en hartige lekkernijen. Elk jaar komen fabrikanten en managers van de grootste handelsondernemingen ter wereld hier samen: het is de enige plek waar industrie en retail elkaar zo doelgericht ontmoeten. Als belangrijkste handelsplatform in zijn sector biedt ISM het ideale kader om nieuwe klanten te overtuigen en te behouden.
25 april
Bent u geïnteresseerd in de markten van Parijs of Rijsel? Reserveer dan deze dag om alle nuttige informatie in te winnen over de mogelijkheden die een exportmarkt te bieden kan hebben. Dat is het concept dat aan de basis ligt van de contactdagen van Hub Brussels. Hun Franse marktexperts (Parijs en Rijsel) zijn op 25 april in Brussel, van 9 tot 17.30 uur. Afspraken worden gemaakt in segmenten van 30 minuten, in de kantoren van hub.brussels in Sint-Gillis.
Van 11 tot 14 mei : StrEat Fest
De tweede editie van het StrEat Fest belooft dubbel zoveel plezier en verrassingen met een vijftigtal chefs, bistronomen en smaakmakers uit heel België, met als enige doel uw smaakpapillen te verwennen met Street Food. Worden verwacht: de eigenaars van Socio-Pâtes, de Pop Award 2023 van Gault & Millau, en chef Kevin Lejeune van La Canne en Ville, één Michelinster & Young Chef of the Year Award in 2021. Tijdens de vier dagen van het festival staan er tal van workshops en masterclasses op het programma, voor al wie wil leren koken met (en als) een chef. Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Brussel.
streatfest.be
12, 13 en 14 mei : Brussels Food Festival
Al acht jaar brengt dit evenement 25 smaken uit de hele wereld samen om ze te delen op 3000 m2, geserveerd door een rist eetkraampjes en foodtrucks die geselecteerd werden op de kwaliteit en originaliteit van hun gerechten! Het festival vindt plaats op de Vorstlaan, tegenover het Cultureel Centrum van Oudergem.