Omdat Brusselaars een aangeboren voorliefde koesteren voor lekker eten en ze graag nieuwe adresjes ontdekken, vroegen we hen om hun leukste ervaringen te delen.
Petio - (24 jaar)
Mijn beste klantenervaring? Die had ik in een snackbar, Fritkot in de buurt van de Beurs. We komen regelmatig bij onze vrienden over de vloer en ik vind het goed dat ze door de crisis hun eten niet hoeven op te geven. Ze geven het door aan hun familie. De service en kwaliteit zijn erg goed. Perfect dus.
Joana - (32 jaar)
Chez Franz is voor mij een geweldige plek om jezelf te testen. Het terrein is goed aangelegd, er is genoeg ruimte, de keuken is praktisch en het beddengoed is vriendelijk. We zijn gaan brunchen met vrienden en ik was erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten. Ik kan er nog steeds van genieten.
Dominique - (35 jaar)
In het hart van de Louizalaan staat een klein juweeltje: Nénu. Het is het kleinste deel van het goed ingerichte restaurant Nénuphar in Sint-Lambrechts-Woluwe en brengt kleine aantallen mensen samen die andere mensen willen ontmoeten, waaronder een Saigonese gast. Er wordt een verfijnde en verrassende keuken geserveerd. Het menu verandert regelmatig naargelang de seizoenen. Het restaurant is ook een geweldige plek om te eten. Het interieur en kleurenschema zijn minimalistisch en over de top. De ontdekking waard!
Manou - 22 jaar
We gingen naar Ricotta&Parmesan om mijn nieuwe baan te vinden. Het was mijn beste ervaring in de Brusselse horeca, omdat het eten zo lekker was! Het was ook super makkelijk, super professioneel, en de mensen waren erg vriendelijk!
Joëlle - 52 jaar
Ik was weg van 'Les Fondus de la Raclette'. Er is een enorme keuze op het menu: kaasfondues, raclettes, tartiflette, gastronomische boterhammen, fondues bourguignonnes, grillades... Iedereen bereidt zijn vlees zoals hij zelf wil. Het personeel is erg vriendelijk en de medewerkers zijn erg behulpzaam met hun werk. Als je een aperitief vraagt dat niet op de kaart staat, maken ze het toch, zoals jij wilt. Alles is geweldig, inclusief de desserts, die erg lekker zijn. Het is een waar genoegen om een geweldige tijd te hebben.
Sofie - 46 jaar
Mijn beste ervaring in de horeca was in Crème Brussels. Het was echt geweldig, we genoten van een vriendelijke sfeer en het was een waar genoegen om er te verblijven.
Nathalie - 47 jaar oud
De Mayfair was mijn beste ervaring als chef-kok. Ik heb veel dingen gezien die ik niet wist over de hotelschool.
Michel en Alexia - 48 jaar en 52 jaar
Wij gaan graag naar Le Casino in het Woluwe Shopping Center. Na een drukke dag winkelen is het heerlijk om te kunnen ontspannen in deze heerlijke brasserie. Het eten is geweldig en het eten is voortreffelijk!