Be Horeca

BeHoreca: Be-Agenda

17-18 oktober EIT Voeding

Dit is de derde editie van het evenement dat wordt georganiseerd door het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie. Deelnemers kunnen contacten leggen met experts en hun vakgenoten in alle sectoren van de voedselketen. Ook op het programma staan interactieve sessies over nieuwe

27-29 november - Interpom Primeurs 2022

Beurs rond inrichting, voedselverwerking, voedingsindustrie en hotelwezen. www.interpom.be

6-10 november - Equip'Hôtel

EquiphotelEquip'Hôtel vindt plaats in Paris Expo Porte de Versailles (VIPARIS) en presenteert de actualiteit van de Franse en internationale horeca, hotelinrichting en -uitrusting. In 2022 loopt geëngageerde gastvrijheid als een rode draad door EquipHotel. Terroir, lokale productie, slow tech, slow living, energiebesparing en zachte mobiliteit zijn uitgegroeid tot sterke troeven voor een hotel. Dit gaat over "plekken waar je kunt leven", waar mensen kunnen wonen, werken, leren en genieten van de lokale cultuur en natuur. www.equiphotel.com

20-24 november - Horeca Expo - Vakbeurs voor horeca, grootkeukens en eetwinkels

Naast een groot aantal exposanten brengt dit evenement ook de beste presentaties en prestigieuze evenementen samen, zoals de Beste Grootkeukenkok, de Prijs Prospr Montagné en de Vischef van het jaar. De acht hallen van Flanders Expo zullen gewijd zijn aan voeding & dranken, koffie, thee & zoetwaren, vers & authentiek, interieur & decoratie, technologie, levering & ventilatie, keukenapparatuur, caféwereld & nachtleven, snack & fastfood.        

 www.horecaexpo.be

Mobiele versie afsluiten