Federatie Horeca Brussel Nieuws Sector Koffie - alternatieven voor koffie voor uw zaak?
Sector

Koffie - alternatieven voor koffie voor uw zaak?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De plus en plus de personne, ne supporte plus le café.

Slapeloosheid, brandend maagzuur, opwinding... Bij overmatig gebruik zijn thee en koffie niet voor iedereen geschikt. Loopt uw bedrijf gevaar?

Des solutions existent pourtant pour compléter votre offre café.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”1) pour compléter le café” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon icon=”stmicon-bon_appetit_cofee”][vc_column_text]Cichorei : Witlofwortel was al bekend sinds de oudheid, maar werd een modieuze drank in het begin van de 19e eeuw. Het wordt meestal gebruikt om maagzuur te verminderen en heeft een delicate nootachtige smaak.

Il s’agit d’une boisson tonifiante sans caféine, qui ouvre l’appétit, detox l’organisme et booste le transit, contient de l’inuline, pour améliorer la flore intestinale.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_icon icon=”stmicon-bon_appetit_cofee”][vc_column_text]Gerst koffie est une tisane  à base d’orge, sans caféine, surnommée le « café d’orzo » qui est très populaire en Italie. En fonction de la période d’infusion, son goût varie du pain grillé à un goût de café fort.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][stm_icon icon=”stmicon-bon_appetit_cofee”][vc_column_text]Speltkoffie est une boisson est également sans caféine, est constitué à partir d’une céréale torréfiée et moulue, se définit par sa richesse en acides aminés, en phosphore et en calcium.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”2) Pour compléter le thé” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon icon=”stmicon-coffee-cup”][vc_column_text]Rooibos est un thé rouge doté d’une saveur sucrée et fruitée, riche en antioxydants, pauvre en tanins et dépourvue de caféine. Ce thé  peut être nature ou aromatisé, chaud ou froid.[/vc_column_text][stm_icon icon=”stmicon-coffee-cup”][vc_column_text]Maté permet de lutter contre la fatigue mentale et physique, qui contient beaucoup moins de caféine que le café et contient beaucoup d’antioxydants, de la chlorophylle et des oligoéléments. Son goût amer, voire herbeux, peut surprendre.[/vc_column_text][stm_icon icon=”stmicon-coffee-cup”][vc_column_text]De Tsjaï is de nationale drank van India, een mix van specerijen (kaneel, groene kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper) gekookt en geserveerd met melk en suiker. Tchaï is sterk van smaak, bevat geen theïne of tonic en is perfect tijdens de koude seizoenen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row].

Mobiele versie afsluiten