Federatie Horeca Brussel Nieuws Sector Het rookkamerconcept herzien!
Sector

Het rookkamerconcept herzien!

Het herziene rookkamerconcept!

Met deze innovatie wordt de rookruimte een design, economisch en technologisch kenmerk van je horecagelegenheid.  

Met een lange tussenperiode, de kosten van installaties en antirookwetgeving zou je kunnen denken dat de trend weg was van rookruimtes, maar denk opnieuw... rookruimtes maken een comeback en de bijbehorende technologie helpt daarbij.

Smokkeland technologie is geen uitzondering op de regel!

Deze innovatie is het resultaat van een samenwerking tussen een verkoper en een ingenieur in aeraulica (de wetenschap en technologie van luchtbehandeling en -distributie) en is in een aantal opzichten anders:

Zuinig: dankzij de dual-flow optie bespaart de installatie 60 tot 90 % aan luchtcalorieën, d.w.z. warmte. En dat alles voor een betaalbare prijs (minder dan €8000).

Technologisch: de laminaire stromingstechniek zorgt ervoor dat de lucht in de rookoven zuiverder is dan buiten, en voert de rook in recordtijd af, zonder onaangename geurtjes. Je kunt ook het vacuüm, de temperatuur, de koude lucht en de vochtigheidsgraad regelen via je pc of smartphone.

Esthetiek: het doel zal zijn om de rookruimte te integreren in het etablissement zodat ze perfect integreert en een echte toegevoegde waarde vormt.

Allesomvattend: gebruikers profiteren eindelijk van een compleet pakket op maat van hun behoeften, met verschillende soorten scheidingswanden, een sfeer met geluid en licht, een automatische deur door eenvoudige detectie en configureerbare opties zoals een sigarenkelder, wijnkelder of meubelindeling om de ruimte helemaal uniek te maken.

Een zeer aantrekkelijk aanbod in deze periode van antirookcampagnes, maar wel een waarin het aantal rokers onveranderd blijft.

Mobiele versie afsluiten