
Als horeca-uitbater biedt het Horeca Forma Be Pro centrum u de mogelijkheid om uw cateringmedewerkers nieuwe vaardigheden bij te brengen. Er zijn ook opleidingen beschikbaar voor horeca-uitbaters.
Registreer nu.
Elke maand biedt het Horeca Forma Be pro Centre - Rue de l'Agrafe 68 in 1070 Anderlecht (metrostation Aumale) een brede waaier aan opleidingen voor zowel arbeiders als bedrijfsleiders van horecazaken. Het programma biedt opleidingen aangepast aan elke functie en voor elk type etablissement.
De trainers zijn professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. De trainingen zijn gebaseerd op de professionele ervaring van de deelnemers om oplossingen, hulpmiddelen en recepten voor te stellen die zo zijn aangepast dat ze de volgende dag al in het veld kunnen worden gebruikt.
Toeristische accommodatie
Je klanten begeleiden, adviseren en beter verkopen in de hotelbranche
5/03/2020, 12/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties, Receptie, Huishouding
De grondbeginselen van teammanagement
16/03/2020, 30/03/2020, 18/05/2020, 9am-4.30pm - Team, Management
Communicatie met moeilijke mensen verbeteren
4/03/2020, 11/03/2020, 9am-4.30pm - klantenrelaties, communicatie, receptie, teamwerk, zaal en bar, persoonlijke ontwikkeling
Restauratie
Burgers voor fijnproevers
3/03/2020, 14u30-18u30 - Keuken
Vlees van snijden tot koken
9/03/2020, 16/03/2020, 15u-18u - Keuken
Teamwerk: naar meer efficiëntie en samenwerking
9/03/2020, 9am-4.30pm - Team
Cafés, discotheken en soortgelijke gelegenheden
Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
23/03/2020, 10u-16u - Salle en Bar,Salle en Bar
Barista - Ontdek de kunst van het koffiezetten
23/03/2020, 10u-16u,
Optimale organisatie en beheer van de bar
25/03/2020, 9.00-16.30u - Zaal en bar
Interesse? Voor alle inschrijvingen of opmerkingen :
Alle trainingen zijn beschikbaar op www.horecaformabepro.be
Of in het Centre Horeca Forma Be Pro: Rue de l'Agrafe 70 - 1070 Anderlecht
T: 02 550 00 10 - F: 02 512 66 34, E-mail : formationbruxelles@horeca.be
Trainingen in april en maart 2020
Wat te doen bij brand
3/03/2020, 14u tot 17u,Veiligheid en milieu
Burgers voor fijnproevers
3/03/2020, 14.30-18.30 uur,
Keuken
Professioneel groentesnijden
3/03/2020, 10/03/2020, 17/03/2020, 15u-18u,
Keuken
Kaas... een product om te delen
3/03/2020, 10/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Verse pasta
3/03/2020, 10/03/2020, 15u-18u,
Keuken
Communicatie met moeilijke mensen verbeteren
4/03/2020, 11/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties,Communicatie,Receptie,Team,Zaal en bar,Persoonlijke ontwikkeling
Aan de slag met computers: mijn eerste stappen met Word en Excel
4/03/2020, 11/03/2020, 18/03/2020, 9am-4.30pm,
IT
Barista - Gevorderd (Niveau 2)
4/03/2020, 11/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Zythologie: trends in speciaalbieren en bieren hergist op vat
4/03/2020, 11/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Je klanten begeleiden, adviseren en beter verkopen in de hotelbranche
5/03/2020, 12/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties,Receptie,Huishoudelijke hulp
Inleiding tot de oenologie
5/03/2020, 12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 2/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Excel-benodigdheden (Niveau 1)
9/03/2020, 16/03/2020, 9am-4.30pm,
IT
Vlees van snijden tot koken
9/03/2020, 16/03/2020, 15u-18u,
Keuken
Teamwerk: naar meer efficiëntie en samenwerking
9/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Team
Eerste hulp met certificaatonderzoek
10/03/2020, 17/03/2020, 24/03/2020, 9am-4.30pm, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu
Sushi
11/03/2020, 18/03/2020, 25/03/2020, 15u-18u,
Keuken
Begeleiding: verwelkomen van een stagiair of nieuwe medewerker
11/03/2020, 18/03/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management
Vacuümkoken
12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 2/04/2020, 15u-18u,
Keuken
Sociale wetgeving
12/03/2020, 19/03/2020, 9am-4.30pm,
Management,Team
Herziening van basisbindingen en sauzen
12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 15u-18u,
Keuken
De sleutel tot succesvolle communicatie - Inzicht in en aanpassing aan je Insight-kleurprofiel
16/03/2020, 23/03/2020, 9am-4.30pm,
Communicatie,Persoonlijke ontwikkeling,Team
Een technische fiche opstellen voor een recept in de keuken
16/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Keuken
De grondbeginselen van teammanagement
16/03/2020, 30/03/2020, 18/05/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management
Duurzaam voedsel: de sleutels tot succes
17/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Keuken
Inleiding tot het maken van chocolade
17/03/2020, 18/03/2020, 15u-18u,
Keuken
Ontwikkel je geheugencapaciteit
20/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Persoonlijke ontwikkeling,Eetzaal en bar,Klantenrelaties
Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
23/03/2020, 10u-16u,
Kamer en bar,Kamer en bar
Barista - Ontdek de kunst van het koffiezetten
23/03/2020, 10u-16u,
Zaal en bar
Omgaan met moeilijke situaties en klachten in de horeca
23/03/2020, 30/03/2020, 9am-4.30pm,
Relaties met klanten, Lounge en bar
Module 1: Goede hygiënepraktijken
23/03/2020, 30/03/2020, 9am-4.30pm,
Keuken,Hygiëne
Moderne manieren
24/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Receptie,Huishoudelijke hulp,Lounge en bar,Klantenrelaties,Communicatie
Optimale organisatie en beheer van de bar
25/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Eetkamer en bar
Begeleiding: verwelkomen van een stagiair of nieuwe medewerker
25/03/2020, 01/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management
Assertiviteit ontwikkelen
26/03/2020, 2/04/2020, 9am-4.30pm,
Persoonlijke ontwikkeling,communicatie
Je werk in het veld organiseren en de drukte beheren
26/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Eetzaal en bar,Receptie,Klantenrelaties
Manager: hoe ondersteun je je team bij verandering
27/03/2020, 3/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management
Opfriscursus voor gediplomeerde eerstehulpverleners
27/03/2020, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu
Zuurdesembrood
30/03/2020, 31/03/2020, 14u30-18u30,
Keuken
Tijdmanagement
31/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Persoonlijke ontwikkeling
Een unieke klantervaring creëren
1/04/2020, 9am-4.30pm,
Huishouding,Receptie,Zaal en Bar,Klantenrelaties
Omgaan met de overval
2/04/2020, 9am-1pm,
Veiligheid en Milieu,Receptie
Omgaan met stress
2/04/2020, 9am-4.30pm,
Persoonlijke ontwikkeling
Excel-benodigdheden (Niveau 1)
20/04/2020, 27/04/2020, 9am-4.30pm,
IT
Eerste hulp met certificaatonderzoek
20/04/2020, 27/04/2020, 4/05/2020, 9am-4.30pm, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu
Asperges
20/04/2020, 14u30-18u30,
Keuken
Vinaigrettes, van de meest klassieke tot de meest originele
20/04/2020, 15u-18u,
Keuken
Adviseer uw klanten over toerisme in Brussel
21/04/2020, 10.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Receptie,Zaal en Bar
Effectieve werving
21/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Team,Management
Plaatdecoratie
21/04/2020, 28/04/2020, 15u-18u,
Keuken
Duurzaam voedsel voor lokale overheden
21/04/2020, 15u-18u,
Keuken
De huishoudelijke afdeling beheren en organiseren
22/04/2020, 29/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Beheer,Huishouding
Optimaliseer uw natuurlijke verwijzingen om uw populariteit op internet te verhogen
22/04/2020, 9am-4.30pm,
Verkoop en marketing,Communicatie
Druivensoorten: Chardonnay en Sauvignon blanc
22/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Vermout
23/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar
Japanse keuken
23/04/2020, 30/04/2020, 15u-18u,
Keuken
Prettig en efficiënt werken in de huishouding
27/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Huishouding en onderhoud
Desserts voor fijnproevers
27/04/2020, 28/04/2020, 15u-18u,
Keuken
Allergenen in de keuken
28/04/2020, 12/05/2020, 15u-18u,
Keuken
De levenskwaliteit van mijn team op het werk beheren
28/04/2020, 5/05/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management
Train je personeel in het veld
28/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Team,Communicatie,Management,Huishouding en onderhoud
Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
29/04/2020, 6/05/2020, 10am-1pm,
Kamer en bar,Kamer en bar
Voorraadbeheer
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Management,Koken
De grondbeginselen van klantenservice
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Eetzaal en bar,Receptie,Huishoudelijke hulp
Module 2: HACCP en traceerbaarheid voor iedereen
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Hygiëne,Koken
Wat te doen bij brand
30/04/2020, 14u tot 17u,
Veiligheid en milieu
Mindmapping: een hulpmiddel om ideeën te structureren en aantekeningen te maken
30/04/2020, 9u-16u30,
Management,Persoonlijke ontwikkeling
Natuurlijke wijnen
30/04/2020, 14/05/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar