Federatie Horeca Brussel Nieuws Nieuws Horeca opleidingen voor april en maart 2020?
Nieuws

Horeca opleidingen voor april en maart 2020?

Als horeca-uitbater biedt het Horeca Forma Be Pro centrum u de mogelijkheid om uw cateringmedewerkers nieuwe vaardigheden bij te brengen. Er zijn ook opleidingen beschikbaar voor horeca-uitbaters.

Registreer nu.

Elke maand biedt het Horeca Forma Be pro Centre - Rue de l'Agrafe 68 in 1070 Anderlecht (metrostation Aumale) een brede waaier aan opleidingen voor zowel arbeiders als bedrijfsleiders van horecazaken. Het programma biedt opleidingen aangepast aan elke functie en voor elk type etablissement.

De trainers zijn professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. De trainingen zijn gebaseerd op de professionele ervaring van de deelnemers om oplossingen, hulpmiddelen en recepten voor te stellen die zo zijn aangepast dat ze de volgende dag al in het veld kunnen worden gebruikt.

Toeristische accommodatie

Je klanten begeleiden, adviseren en beter verkopen in de hotelbranche
5/03/2020, 12/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties, Receptie, Huishouding

De grondbeginselen van teammanagement
16/03/2020, 30/03/2020, 18/05/2020, 9am-4.30pm - Team, Management
Communicatie met moeilijke mensen verbeteren
4/03/2020, 11/03/2020, 9am-4.30pm - klantenrelaties, communicatie, receptie, teamwerk, zaal en bar, persoonlijke ontwikkeling

Restauratie

Burgers voor fijnproevers
3/03/2020, 14u30-18u30 - Keuken

Vlees van snijden tot koken
9/03/2020, 16/03/2020, 15u-18u - Keuken

Teamwerk: naar meer efficiëntie en samenwerking
9/03/2020, 9am-4.30pm - Team

Cafés, discotheken en soortgelijke gelegenheden

Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
23/03/2020, 10u-16u - Salle en Bar,Salle en Bar

Barista - Ontdek de kunst van het koffiezetten
23/03/2020, 10u-16u,

Optimale organisatie en beheer van de bar
25/03/2020, 9.00-16.30u - Zaal en bar

Interesse? Voor alle inschrijvingen of opmerkingen :

Alle trainingen zijn beschikbaar op www.horecaformabepro.be
Of in het Centre Horeca Forma Be Pro: Rue de l'Agrafe 70 - 1070 Anderlecht
T: 02 550 00 10 - F: 02 512 66 34, E-mail : formationbruxelles@horeca.be

Trainingen in april en maart 2020

Wat te doen bij brand
3/03/2020, 14u tot 17u,Veiligheid en milieu

Burgers voor fijnproevers
3/03/2020, 14.30-18.30 uur,
Keuken

Professioneel groentesnijden
3/03/2020, 10/03/2020, 17/03/2020, 15u-18u,
Keuken

Kaas... een product om te delen
3/03/2020, 10/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Verse pasta
3/03/2020, 10/03/2020, 15u-18u,
Keuken

Communicatie met moeilijke mensen verbeteren
4/03/2020, 11/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties,Communicatie,Receptie,Team,Zaal en bar,Persoonlijke ontwikkeling

Aan de slag met computers: mijn eerste stappen met Word en Excel
4/03/2020, 11/03/2020, 18/03/2020, 9am-4.30pm,
IT

Barista - Gevorderd (Niveau 2)
4/03/2020, 11/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Zythologie: trends in speciaalbieren en bieren hergist op vat
4/03/2020, 11/03/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Je klanten begeleiden, adviseren en beter verkopen in de hotelbranche
5/03/2020, 12/03/2020, 9am-4.30pm,
Klantenrelaties,Receptie,Huishoudelijke hulp

Inleiding tot de oenologie
5/03/2020, 12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 2/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Excel-benodigdheden (Niveau 1)
9/03/2020, 16/03/2020, 9am-4.30pm,
IT

Vlees van snijden tot koken
9/03/2020, 16/03/2020, 15u-18u,
Keuken

Teamwerk: naar meer efficiëntie en samenwerking
9/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Team

Eerste hulp met certificaatonderzoek
10/03/2020, 17/03/2020, 24/03/2020, 9am-4.30pm, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu

Sushi
11/03/2020, 18/03/2020, 25/03/2020, 15u-18u,
Keuken

Begeleiding: verwelkomen van een stagiair of nieuwe medewerker
11/03/2020, 18/03/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management

Vacuümkoken
12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 2/04/2020, 15u-18u,
Keuken

Sociale wetgeving
12/03/2020, 19/03/2020, 9am-4.30pm,
Management,Team

Herziening van basisbindingen en sauzen
12/03/2020, 19/03/2020, 26/03/2020, 15u-18u,
Keuken

De sleutel tot succesvolle communicatie - Inzicht in en aanpassing aan je Insight-kleurprofiel
16/03/2020, 23/03/2020, 9am-4.30pm,
Communicatie,Persoonlijke ontwikkeling,Team

Een technische fiche opstellen voor een recept in de keuken
16/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Keuken

De grondbeginselen van teammanagement
16/03/2020, 30/03/2020, 18/05/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management

Duurzaam voedsel: de sleutels tot succes
17/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Keuken

Inleiding tot het maken van chocolade
17/03/2020, 18/03/2020, 15u-18u,
Keuken

Ontwikkel je geheugencapaciteit
20/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Persoonlijke ontwikkeling,Eetzaal en bar,Klantenrelaties

Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
23/03/2020, 10u-16u,
Kamer en bar,Kamer en bar

Barista - Ontdek de kunst van het koffiezetten
23/03/2020, 10u-16u,
Zaal en bar

Omgaan met moeilijke situaties en klachten in de horeca
23/03/2020, 30/03/2020, 9am-4.30pm,
Relaties met klanten, Lounge en bar

Module 1: Goede hygiënepraktijken
23/03/2020, 30/03/2020, 9am-4.30pm,
Keuken,Hygiëne

Moderne manieren
24/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Receptie,Huishoudelijke hulp,Lounge en bar,Klantenrelaties,Communicatie

Optimale organisatie en beheer van de bar
25/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Eetkamer en bar

Begeleiding: verwelkomen van een stagiair of nieuwe medewerker
25/03/2020, 01/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management

Assertiviteit ontwikkelen
26/03/2020, 2/04/2020, 9am-4.30pm,
Persoonlijke ontwikkeling,communicatie

Je werk in het veld organiseren en de drukte beheren
26/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Eetzaal en bar,Receptie,Klantenrelaties

Manager: hoe ondersteun je je team bij verandering
27/03/2020, 3/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management

Opfriscursus voor gediplomeerde eerstehulpverleners
27/03/2020, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu

Zuurdesembrood
30/03/2020, 31/03/2020, 14u30-18u30,
Keuken

Tijdmanagement
31/03/2020, 9.00-16.30 uur,
Persoonlijke ontwikkeling

Een unieke klantervaring creëren
1/04/2020, 9am-4.30pm,
Huishouding,Receptie,Zaal en Bar,Klantenrelaties

Omgaan met de overval
2/04/2020, 9am-1pm,
Veiligheid en Milieu,Receptie

Omgaan met stress
2/04/2020, 9am-4.30pm,
Persoonlijke ontwikkeling

Excel-benodigdheden (Niveau 1)
20/04/2020, 27/04/2020, 9am-4.30pm,
IT

Eerste hulp met certificaatonderzoek
20/04/2020, 27/04/2020, 4/05/2020, 9am-4.30pm, 9am-1pm,
Veiligheid en milieu

Asperges
20/04/2020, 14u30-18u30,
Keuken

Vinaigrettes, van de meest klassieke tot de meest originele
20/04/2020, 15u-18u,
Keuken

Adviseer uw klanten over toerisme in Brussel
21/04/2020, 10.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Receptie,Zaal en Bar

Effectieve werving
21/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Team,Management

Plaatdecoratie
21/04/2020, 28/04/2020, 15u-18u,
Keuken

Duurzaam voedsel voor lokale overheden
21/04/2020, 15u-18u,
Keuken

De huishoudelijke afdeling beheren en organiseren
22/04/2020, 29/04/2020, 9am-4.30pm,
Team,Beheer,Huishouding

Optimaliseer uw natuurlijke verwijzingen om uw populariteit op internet te verhogen
22/04/2020, 9am-4.30pm,
Verkoop en marketing,Communicatie

Druivensoorten: Chardonnay en Sauvignon blanc
22/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Vermout
23/04/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Japanse keuken
23/04/2020, 30/04/2020, 15u-18u,
Keuken

Prettig en efficiënt werken in de huishouding
27/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Huishouding en onderhoud

Desserts voor fijnproevers
27/04/2020, 28/04/2020, 15u-18u,
Keuken

Allergenen in de keuken
28/04/2020, 12/05/2020, 15u-18u,
Keuken
De levenskwaliteit van mijn team op het werk beheren
28/04/2020, 5/05/2020, 9am-4.30pm,
Team,Management

Train je personeel in het veld
28/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Team,Communicatie,Management,Huishouding en onderhoud

Barista - Word een koffievakman (Niveau 1)
29/04/2020, 6/05/2020, 10am-1pm,
Kamer en bar,Kamer en bar

Voorraadbeheer
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Management,Koken

De grondbeginselen van klantenservice
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Klantenrelaties,Eetzaal en bar,Receptie,Huishoudelijke hulp

Module 2: HACCP en traceerbaarheid voor iedereen
29/04/2020, 9.00-16.30 uur,
Hygiëne,Koken

Wat te doen bij brand
30/04/2020, 14u tot 17u,
Veiligheid en milieu

Mindmapping: een hulpmiddel om ideeën te structureren en aantekeningen te maken
30/04/2020, 9u-16u30,
Management,Persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijke wijnen
30/04/2020, 14/05/2020, 15u-18u,
Eetkamer en bar

Mobiele versie afsluiten