Het testen van uw horecaconcept is een noodzaak geworden voordat u deze complexe sector betreedt.
Heb jij een duurzaam, innovatief en origineel culinair concept? Droom je ervan om je eigen restaurant te openen?
Met pop-uprestaurant Kokotte biedt hub.brussels u de kans om uw horecaconcept enkele maanden risicoloos en aan een lagere kostprijs uit te testen in het centrum van Brussel. Stel je voor: jouw gedroomd culinair concept, in een pand uitgerust met een professionele Diamond-keuken, met een modulaire inrichting en meubilair van Vitra Circle, én begeleiding door professionals uit de sector...
In de praktijk
Een commerciële eenheid tegen een voorkeursprijs, met persoonlijke begeleiding, thematische coaching en diverse evaluatie-instrumenten.
Waar: Beenhouwersstraat 30, 1000 Brussel
Wanneer: juli tot oktober 2021 of november 2021 tot februari 2022
Huur: 800 €/maand
De test van uw Horecaconcept is een goed idee wanneer u zich met deze complexe sector bezighoudt.
Heb je een goed, vernieuwend en origineel culinair concept? Wil je je eigen restaurant openen?
Met het pop-up restaurant Kokotte biedt hub.brussels u de mogelijkheid om uw horecaconcept gedurende enkele maanden in het centrum van Brussel uit te testen, zonder risico en zonder hoge prijs.
Kunt u zich het al inbeelden: uw culinaire droom in een handelsruimte met een professionele Diamond-keuken, met een modulaire inrichting en meubilair van Vitra Circle, én met de ondersteuning van professionals uit de sector ...
Praktisch
Een handelsruimte tegen een voorkeurstarief, gekruid met gepersonaliseerde begeleiding, thematische coaching en verschillende instrumenten voor evaluatie.Waar: Beenhouwersstraat 30, 1000 Brussel
Wanneer: van juli tot oktober 2021 of november 2021 tot februari 2022
Huurprijs: € 800/maand
Het testen van uw horecaconcept is een noodzaak geworden voordat u aan deze complexe sector begint.
Heb je een duurzaam, vernieuwend en origineel culinair concept? Droomt u ervan uw eigen restaurant te openen?
Met het pop-up restaurant Kokotte geeft hub.brussels u de mogelijkheid om gedurende enkele maanden in het centrum van Brussel een risicovrije, budgetvriendelijke proef te doen met uw foodconcept.
Stel u uw culinaire droomconcept voor in een ruimte met een professioneel uitgeruste Diamond-keuken, een modulaire inrichting en Vitra Circle-meubilair, samen met coaching door professionals uit de sector.
Praktische informatie
Een betaalbare commerciële stand, gekruid met gepersonaliseerde, thematische begeleiding en diverse evaluatie-instrumenten.Waar: Beenhouwersstraat 30, 1000 Brussel
Wanneer: van juli tot oktober 2021 of van november 2021 tot februari 2022
Huur: €800/maand