Restaurant Wijn in de Stad van Eddy Münster in Jette
Wine in the City begon zijn leven in 2007 als wijnbar. Dankzij het initiatief van Eddy Münster, een zeer getalenteerde chef-kok, werd deze bij de Brusselaars geliefde wijnkelder in 2012 een eetkelder. Achter het fornuis verwent chef-kok Eddy nu de smaakpapillen van wijnliefhebbers.
Dertig jaar in de keuken hebben van chef-kok Eddy Münster een ware alchemist van smaken gemaakt. Als winnaar van de titel "Jeune Espoir en 2000 Delta Bronze" heeft hij in de loop der jaren zijn creatieve keuken verfijnd, varend tussen land en zee.
In 2017 werd Eddy Münster bekroond met de felbegeerde Michelinster, waarmee hij naam maakte met de kwaliteit en originaliteit van zijn keuken en zijn restaurant tot de enige wijnbar met ster in België maakte.
Om nog meer van zijn liefde voor wijn en eten te delen, opende onze chef in 2018 Le Comptoir. Deze wijn- en tapasbar geeft het nu autovrije Place du Miroir in Jette een gezellige sfeer die een eerbetoon is aan levensgenieters op zoek naar nieuwe smaken.