Nieuws

Wat doet de FOD Volksgezondheid?

Sinds januari 2020 staat de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu centraal in het beheer van de coronapandemie...

Meer lezen
Horeca Federatie

Be tech - Ventilatie: een duurzame oplossing

Het ventilatiesysteem werd eind 2021 voorgesteld bij Wolf, de foodmarket in het centrum van Brussel. De afgelopen maanden horen we.

Meer lezen
Horeca Federatie

Be-nieuw concept

Foodmarkten: de honger van Brussel is eindelijk gewekt! Terwijl voedselmarkten in 's werelds grootste steden al jaren bestaan, heeft Brussel.

Meer lezen
Horeca Federatie

Be-vragen & antwoorden

Zijn coronaire hartziekten een punt van zorg voor een commerciële olie-industrie? Eric Jacobs - Advocaat bij de balies van Brussel.

Meer lezen
Horeca Federatie

Be-opleidingen Horecacarrières

Zoektocht naar bekwaam personeel is meer dan ooit één van de voornaamste bekommernissen van horeca-uitbaters, of ze nu een.

Meer lezen
Horeca Federatie

be-easy: chantage in reputatie?

"Regelmatig communiceren via de sociale media en een negatieve of positieve recensie nooit onbeantwoord laten." De mening van internetgebruikers weegt.

Meer lezen
Nieuws Coronavirus Laatste Nieuws Horeca Federatie

Code oranje vanaf middernacht - oranje code vanaf middernacht

Wij stappen over op oranje, wat betekent dit voor onze sector? (nl versie hier beneden) Na de verbetering van.

Meer lezen
Horeca Federatie

Be-young : swookies, de uitdaging van Margaux

"De lockdown is een buitenkans gebleken voor Swookies. De mensen hadden behoefte aan troost en aan een manier om aan.

Meer lezen
Horeca Federatie

Be-Know How - Beroep: Mixoloog

Gedreven als hij is, werkte Thomas Weber eerst als barman voordat hij de shakers leerde hanteren en hij ontdekte hoe.

Meer lezen