Het rookkamerconcept herzien!
Het concept van de rookruimte herzien en gecorrigeerd! Met deze innovatie wordt de rookruimte een ontwerprecht, economisch en.
Het concept van de rookruimte herzien en gecorrigeerd! Met deze innovatie wordt de rookruimte een ontwerprecht, economisch en.
Het probleem. Om de verschillende cateringmogelijkheden te ontcijferen, bekeken we het aanbod van COOVI, de Vlaamse tak.
In een tijd waarin bankleningen zo moeilijk te verkrijgen zijn in de horeca, ontstaat er een nieuwe trend. We doen mee.
Moeten we u eraan herinneren...buiten het cliché van de Horeca en het "zwarte" geld dat afkomstig is van mensen die er niet werken -.
Brussels investeringsfonds (I): Horecakans? Interview met Serge Vilain, directeur van SRIB. Nog weinig bekend in de horecasector, de.
Steeds meer horecaprofessionals en vaklui spreken zich uit tegen het FAVV en zijn praktijken. Wat is er werkelijk aan de hand? Waarom is dit zo?
Hoewel koffie een opleving van de belangstelling en een grotere variatie in smaak kent, zouden horeca-exploitanten er nog steeds belang aan hechten.
Kledingcoaching om werkzoekenden in de horeca aan een baan te helpen. Het project.
We wisten al van de intelligente afvalbakken in de voetgangerszone. Nu breiden we de antitagcampagne uit naar bedrijven in de voetgangerszone.
Nabijheid, gepersonaliseerde diensten, hun eigen identiteit en de vraag naar een unieke ervaring, tegenover de alomtegenwoordigheid van vergelijkbare aanbiedingen.