KOKOTTE: DE HORECA-INCUBATOR
Wilt u uw eigen restaurant openen? Start een risicovrije afhaalrestaurant met Kokotte!
Met het pop-up restaurant Kokotte biedt hub.brussels u de mogelijkheid om uw cateringconcept gedurende enkele maanden risicoloos en tegen een lagere kostprijs uit te testen, zelfs tijdens een gezondheidscrisis. Stel u voor: uw concept culinair van dromen in wegnemenOnze horeca incubator zal deel uitmaken van uw succes?
Zet je koksmuts op en wij helpen je met je cateringproject!
Geïnteresseerd? Solliciteer vóór 14 juni 2021
Wil je jouw horecaconcept testen in pop-up modus? Vul de blanco's in en ontvang alle informatie die je nodig hebt om je aan te melden bij Kokotte.
KOKOTTE: HORECA-INCUBATOR
Start je eigen horeca-popup in Brussel
Een eigen resto of eetconcept starten? Begin in takeaway met Kokotte!
Via Kokotte, een pop-upconcept van hub.brussels, kan je horecaconcept gedurende enkele maanden testen, zonder financiële kopzorgen. Jouw culinaire droomconcept -in takeaway tot de heropening van de horeca -, in een vriendelijke omgeving met uitstekende klanten en alles van dichtbij en persoonlijk. Inclusief coaching en begeleiding van hub.brussels. Misschien wordt Kokotte wel het perfecte opstapje naar je eigen succesvolle horecazaak?
Jij kookt en creëert, wij coachen en hosten je zaak!
Lets voor jou? Solliciteer voor 14 juni 2021
Je eigen popup-restaurant in Brussel? Schrijf als de bliksem in om je kandidaat te stellen: