Actualités

Wat doet de FOD Volksgezondheid ?

Sinds januari 2020 staat de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu centraal in het beheer van de coronapandemie..

Lire la suite
Fédération Horeca

Be tech – Ventilatie: een duurzame oplossing

Het ventilatiesysteem was eind 2021 voorgesteld bij Wolf, de foodmarket in het centrum van Brussel. De afgelopen maanden horen we.

Lire la suite
Fédération Horeca

Contenu restreint

Lire la suite
Fédération Horeca

Be-new concept

Foodmarkets: de honger van Brussel is eindelijk gewekt!  Terwijl foodmarkets in ’s werelds grootste steden al jaren bestaan, heeft Brussel.

Lire la suite
Fédération Horeca

Be-vragen & antwoorden

Is de coronacrisis een geval van overmacht voor een commerciële huurovereenkomst? Eric Jacobs – Advocaat bij de balies van Brussel.

Lire la suite
Fédération Horeca

Be-opleidingen Horecacarrières

De zoektocht naar bekwaam personeel is meer dan ooit één van de voornaamste bekommernissen van horeca-uitbaters, of ze nu een.

Lire la suite
Fédération Horeca

be-easy : chantage en reputatie ?

“Regelmatig communiceren via de sociale media en een negatieve of positieve recensie nooit onbeantwoord laten.” De mening van internetgebruikers weegt.

Lire la suite
Actualités Coronavirus Dernières Infos Fédération Horeca

Code orange à partir de minuit – oranje code vanaf middernacht

Nous passons à l’orange, qu’est-ce que cela signifie pour notre secteur ? (nl versie hier beneden) Suite à l’amélioration de.

Lire la suite
Fédération Horeca

Be-young : swookies, de uitdaging van Margaux

“De lockdown is een buitenkans gebleken voor Swookies. De mensen hadden behoefte aan troost en aan een manier om aan.

Lire la suite
Fédération Horeca

Be-Know How – Beroep: Mixoloog

Gedreven als hij is, werkte Thomas Weber eerst als barman voordat hij de shakers leerde hanteren en hij ontdekte hoe.

Lire la suite